Verbouwing bedrijvenpark

De verbouwing van Bedrijvenpark N214 is officieel van start gegaan. Met het eindresultaat duidelijk op papier, wordt er hard gewerkt aan een verduurzaamd en modern uiterlijk. De kantoorunits op het terrein worden opgewaardeerd en klaargemaakt voor verhuur.

Kantoren verduurzamen ontwerp Bikker

Het terrein bestaat uit meerdere blokken van gebouwen. De verbouwing van de kantoren wordt in fases uitgevoerd. Een deel van het project, zichtbaar op de foto hiernaast, is al voltooid. Deze zwart-met-houtlook stijl geeft een krachtige en moderne uitstraling.

Lijnenspel en contrast

De gebouwen krijgen allemaal een geheel nieuwe look, met verduurzaming van de kantoorpanden en eigentijdse vormgeving als speerpunten. Er zijn twee ontwerpen gemaakt, die uitgevoerd worden afhankelijk van het type gebouw. De oude foto’s hieronder tonen het transformatieproces, van de oorspronkelijke staat tot de vernieuwde versie volgens het eerste ontwerp. De moderne en frisse kleurencombinatie van zwart en aluminium zetwerk in houtlook benadrukt het lijnenspel in de architectuur.

Verbouwen bedrijfshallen voor en na
Verbouwen bedrijfshallen voor en na

Positieve reacties

De bestaande huurders reageren nu al enthousiast op de verbouwing van de bedrijfspanden. Het vernieuwde uiterlijk trekt ook nieuwe huurders aan, die graag de moderne kantoorunits betrekken. De eerste feedback is zeer positief, wat een veelbelovende toekomst voor het project schetst.

Behalve de voor-en-na-foto’s is hier een impressie van de verduurzaamde en verbouwde hal vanuit een andere hoek, die het lijnenspel van de nieuwe gebouwen van het eerste ontwerp goed weergeven. Het contrast tussen zwart en de houtlook-kaders in combinatie met het strakke lijnenspel maakt de uitstraling krachtig en tijdloos.

Bedrijfspand verduurzaamd
Bedrijfspand verduurzaamd

Verduurzaming en nieuw karakter

Het gehele terrein wordt aangepakt. Terwijl de hallen en bedrijfspanden in de stijl zwart/houtlook worden uitgevoerd, worden de kantoorruimtes aangepast aan de moderne structuur van het tweede ontwerp. De verduurzamende werkzaamheden aan de kantoorpanden zijn momenteel in volle gang.

Verduurzamen kantoorpand
Verduurzamen kantoorpand

Het ontwerp van de verbouwing van kantoren is te zien op onderstaande tekening. Het project zet hiermee de toon voor een moderne en duurzame toekomst voor Bedrijvenpark N214 in Groot-Ammers.

Kantoren verduurzamen ontwerp Bikker
Kantoren verduurzamen ontwerp

 

Vragen? Bel 0184 - 66 12 38

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur